Vacature Project architect(e) bij Studio Klein Brabant.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe Project Architect(e)!

Bij Studio Klein Brabant zijn we op zoek naar een ervaren Project Architect(e) die deel wil uitmaken van ons team. Als jij een teamspeler bent met een passie voor het creëren van architecturale meesterwerken, dan ben jij de perfecte aanvulling op ons team!

Over ons

Studio Klein Brabant is een gerenommeerd architectenbureau gevestigd in Bornem. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die streven naar innovatie en perfectie in elk project dat we aanpakken.

Wat wij doen

Bij Studio Klein Brabant werken we aan diverse projecten, variërend van grootschalige residentiële ontwikkelingen tot publieke gebouwen zoals scholen en sportfaciliteiten. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige architectuur die zowel functioneel als esthetisch uitmuntend is.

Wat wij vragen

  • Minimaal 5-10 jaar ervaring
  • Planmatig en nauwgezet in je werk
  • Bedreven in programma’s zoals REVIT(ARCH), Adobe en Microsoft Office
  • Passie voor BIM-toepassingen

 

Wat ga jij doen?

Als Project Architect(e) werk je aan het ontwerp en de uitvoering van projecten, vanaf het conceptuele stadium tot aan de oplevering. Je werkt nauw samen met ons team en externe partners om ervoor te zorgen dat elk project aan de hoogste normen voldoet.

Wat wij bieden

Bij Studio Klein Brabant bieden we een stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen. We bieden een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse in een uitdagende job binnen een vernieuwend team?

Stuur ons vandaag nog een mail op info@studiokleinbrabant.be en laat ons weten waarom jij de perfecte match bent voor ons team.

Deel dit artikel op deze sociale media