In het rustige Branst, een deelgemeente van Bornem, wordt een opvallend woonproject gerealiseerd. Gelegen in de rustige en verkeersluwe Kuytekopstraat, wordt hier een nieuwe woonwijk ontwikkeld met 29 eengezinswoningen en 8 meergezinswoningen. Deze hedendaagse huizen voldoen aan de nieuwste EPB-normen en bieden state-of-the-art duurzaamheid dankzij innovatieve voorzieningen zoals warmtepompen en zonnepanelen.

Oase van Rust - verkaveling Kuytekopstraat Branst

Een Oase van Rust

De Kuytekopstraat is een doodlopende en verkeersluwe straat Het is een ideale omgeving voor wie verlangt naar een kwalitatieve woonervaring waar rust en veiligheid de bovenhand neemt.

Duurzaamheid als Hoogste Prioriteit

Duurzaamheid staat centraal in de ontwikkeling van de woningen in de verkaveling Kuytekopstraat. Ze voldoen aan de meest recente EPB-normen, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. Een van de opmerkelijke kenmerken van deze woningen is het gebruik van warmtepompen en zonnepanelen. Warmtepompen zorgen voor effici├źnte verwarming en koeling, terwijl zonnepanelen duurzame elektriciteit opwekken. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke energiebesparingen voor de bewoners, maar draagt ook bij aan de bredere inspanningen om de ecologische voetafdruk te verkleinen

.Duurzame woningen in Kuytekopstraat in Branst

Een Divers Aanbod

De verkaveling Kuytekopstraat biedt zowel eengezinswoningen als meergezinswoningen, waardoor er voor verschillende behoeften en gezinssamenstellingen een passende woning beschikbaar is.

eengezinswoningen en meergezinswoningen in Kuytekopstraat in Branst

Een Streefdoel voor de Toekomst

Het woonproject in de Kuytekopstraat combineert hedendaags comfort met milieubewuste verantwoordelijkheid en vormt een voorbeeld van duurzame ontwikkeling in de regio.

De Kuytekopstraat wordt niet enkel een woonadres, maar een bestemming voor diegenen die streven naar een perfecte balans tussen comfort, milieubewustheid en vooral duurzaamheid.

Deel dit artikel op deze sociale media