Herinrichten van bestaande lokalen tot nieuwe kantoren.

In de eerste helft van 2018 voltooiden we deze verbouwing van +/- 100 m² van bestaande lokalen in het sportcomplex Breeven.  Midden in het recreatiedomein komen hier komen de nieuwe kantoren van de jeugddienst.  En zoals het past bij deze dienst werd gekozen voor niet alledaagse materialen en kleuren, aangevuld met het maatwerk meubilair van Resource Lab en de graffiti van Dzia.  Het resultaat is een hippe, hedendaagse werkplek voor jonge mensen met een jong doelpubliek.

Wonen in ‘Buckenholt’

Wonen in ‘Buckenholt’

Na de lockdown draait ons BIM-team stilaan terug op volle kracht.  Zo werken we deze maand de omgevingsaanvraag af voor het project 'Buckenholt', een nieuwbouw meergezinswoning met 31 woningen en 2 handelsruimten aan de rand van het centrum van Buggenhout.  Het...

Leven in de brouwerij!

Leven in de brouwerij!

Vandaag kregen we de goedkeuring van de Stad Dendermonde om onze voorstellen voor de reconversie van de Brouwerij D'Hollander te Baasrode verder uit te werken voor de omgevingsaanvraag. Eerder had onroerend erfgoed ook al gunstig advies gegeven. Binnenkort komt er dus...

Inspirerende collega’s gezocht

Inspirerende collega’s gezocht

Studio Klein BrabantStudio Klein Brabant is gevestigd in Bornem, centraal gelegen in de driehoek Antwerpen, Gent, Brussel.  Kenmerkend voor Studio Klein Brabant is enerzijds de kleinschalige en persoonlijke benadering en opvolging, anderzijds de zoektocht naar...

Inspirerend? Koninklijk werk ibis!

Inspirerend? Koninklijk werk ibis!

Neen, we worden nog net geen hofleverancier, maar dit is wel een volgend inspirerend project.  Fier dat we hier de uitbreiding voor de aspiranten-bootsmannen mogen tekenen.  Wat is IBIS? Dit vertellen ze zelf over hun werking: “Omgeven door water, op wandelafstand van...

Werken aan Sporthal Laarne nu echt van start!

Werken aan Sporthal Laarne nu echt van start!

Op woensdag 4 december 2019 werd de eerste steen gelegd in het kader van het project UITBREIDING SPORTHAL LAARNE. Een publiek/private realisatie in opdracht van het gemeentebestuur Laarne, i.s.m. de firma Pellikaan Holding N.V. en het architectenbureau Studio Klein...