Sportpark De Meerminnen in Beveren:

een sportief renovatieplan

Samen met de gemeente Beveren verbouwen we Sportpark De Meerminnen in Beveren en geven het een hedendaagse upgrade. Met goedkeuring van de Gemeenteraad en financiële steun van Sport Vlaanderen ligt er een bouwvergunning klaar voor een vernieuwd sportcomplex.

lees meer

Twee Fasen, Meer Sportmogelijkheden

Project De Meerminnen omvat de bouw van het volledige complex in twee stappen. Toekomstige toevoegingen zijn onder andere een in-line hockey hal, trampoline hal, gevechtssporthal, dojo, danszalen en een groot atrium dat alles met elkaar verbindt. Kortom, een breder scala aan sportfaciliteiten voor Beveren!

Praktisch en Toegankelijk

Bij Project De Meerminnen streven we naar een concreet, toegankelijk sportpark dat voldoet aan de behoeften van alle Beverenaren, ongeacht leeftijd of achtergrond.

Groene Revolutie: De Green Deal Sportdomeinen

Groene Revolutie: De Green Deal Sportdomeinen

Studio Klein Brabant draagt graag bij aan een klimaatbestendige toekomst door voortdurend op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor duurzame sportdomeinen.
Samen streven we naar een groenere en gezondere omgeving voor alle gebruikers.

Het Klimaatdak: Bouwen voor een Duurzame Toekomst

Het Klimaatdak: Bouwen voor een Duurzame Toekomst

Op 23 februari 2024, tijdens de start van Batibouw 2024, wordt het Klimaatdak-protocol officieel voorgesteld. Een cruciale stap in duurzamer bouwen en wonen.

Bij Studio Klein Brabant streven we naar een toekomst met klimaatdaken.

BIM in Small-Scale Renovations: Precision in Every Detail

BIM in Small-Scale Renovations: Precision in Every Detail

Even in small-scale construction projects, such as the renovation of the new 'Complex B' youth center in Bornem, Building Information Modeling (BIM) is increasingly recognized as an indispensable asset. This advanced approach allows us to seamlessly integrate...

Sportpark De Meerminnen is klaar voor de volgende fase

Sportpark De Meerminnen is klaar voor de volgende fase

Sportpark De Meerminnen in Beveren heeft groen licht gekregen van de Gemeenteraad voor een nieuwe fase, met Studio Klein Brabant als architectenpartner. Dankzij subsidies van Sport Vlaanderen en een bouwvergunning staat Fase 1, inclusief een uitbreiding van het...

Nieuw sportcentrum voor Zemst: Den Turfput

Nieuw sportcentrum voor Zemst: Den Turfput

Recent dienden we de omgevingsaanvraag in voor de bouw van een moderne sporthal 'Den Turfput', achter De Melkerij en naast de voetbalaccommodatie. Dit ambitieuze project, geïnitieerd door de gemeente Zemst, omvat niet alleen de constructie van een ruime multi-sporthal...