Sportpark De Meerminnen in Beveren:

een sportief renovatieplan

Samen met de gemeente Beveren verbouwen we Sportpark De Meerminnen in Beveren en geven het een hedendaagse upgrade. Met goedkeuring van de Gemeenteraad en financiƫle steun van Sport Vlaanderen ligt er een bouwvergunning klaar voor een vernieuwd sportcomplex.

lees meer

Twee Fasen, Meer Sportmogelijkheden

Project De Meerminnen omvat de bouw van het volledige complex in twee stappen. Toekomstige toevoegingen zijn onder andere een in-line hockey hal, trampoline hal, gevechtssporthal, dojo, danszalen en een groot atrium dat alles met elkaar verbindt. Kortom, een breder scala aan sportfaciliteiten voor Beveren!

Praktisch en Toegankelijk

Bij Project De Meerminnen streven we naar een concreet, toegankelijk sportpark dat voldoet aan de behoeften van alle Beverenaren, ongeacht leeftijd of achtergrond.

Wij zoeken een Project Architect(e)

Wij zoeken een Project Architect(e)

Vacature Project architect(e) bij Studio Klein Brabant. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe Project Architect(e)! Bij Studio Klein Brabant zijn we op zoek naar een ervaren Project Architect(e) die deel wil uitmaken van ons team. Als jij een teamspeler...

Groene Revolutie – deel 2: De Green Deal Duurzame zorg

Groene Revolutie – deel 2: De Green Deal Duurzame zorg

Ook voor de Zorg heeft Vlaanderen een gezamenlijk initiatief dat de krachten bundelt. De Green Deal Duurzame Zorg staat centraal in de transitie naar een meer duurzame zorgsector, waarbij de focus ligt op verschillende aspecten, waaronder duurzame bouwpraktijken. Als...

Groene Revolutie: De Green Deal Sportdomeinen

Groene Revolutie: De Green Deal Sportdomeinen

Studio Klein Brabant draagt graag bij aan een klimaatbestendige toekomst door voortdurend op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor duurzame sportdomeinen.
Samen streven we naar een groenere en gezondere omgeving voor alle gebruikers.

Het Klimaatdak: Bouwen voor een Duurzame Toekomst

Het Klimaatdak: Bouwen voor een Duurzame Toekomst

Op 23 februari 2024, tijdens de start van Batibouw 2024, wordt het Klimaatdak-protocol officieel voorgesteld. Een cruciale stap in duurzamer bouwen en wonen.

Bij Studio Klein Brabant streven we naar een toekomst met klimaatdaken.