Moderne Duurzaamheid in Branst.

In het rustige Branst, een deelgemeente van Bornem, wordt een opvallend woonproject gerealiseerd. Gelegen in de rustige en verkeersluwe Kuytekopstraat, wordt hier een nieuwe woonwijk ontwikkeld met 29 eengezinswoningen en 8 meergezinswoningen. Deze hedendaagse huizen voldoen aan de nieuwste EPB-normen en bieden state-of-the-art duurzaamheid dankzij innovatieve voorzieningen zoals warmtepompen en zonnepanelen

lees meer

Een Oase van Rust: De Kuytekopstraat is een doodlopende en verkeersluwe straat Het is een ideale omgeving voor wie verlangt naar een kwalitatieve woonervaring waar rust en veiligheid de bovenhand neemt.

Duurzaamheid als Hoogste Prioriteit : Duurzaamheid staat centraal in de ontwikkeling van de woningen in de verkaveling Kuytekopstraat.

Ze voldoen aan de meest recente EPB-normen, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. Een van de opmerkelijke kenmerken van deze woningen is het gebruik van warmtepompen en zonnepanelen. Warmtepompen zorgen voor efficiënte verwarming en koeling, terwijl zonnepanelen duurzame elektriciteit opwekken. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke energiebesparingen voor de bewoners, maar draagt ook bij aan de bredere inspanningen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Een Divers Aanbod

De verkaveling Kuytekopstraat biedt zowel eengezinswoningen als meergezinswoningen, waardoor er voor verschillende behoeften en gezinssamenstellingen een passende woning beschikbaar is.

Een Streefdoel voor de Toekomst : Het woonproject in de Kuytekopstraat combineert hedendaags comfort met milieubewuste verantwoordelijkheid en vormt een voorbeeld van duurzame ontwikkeling in de regio. De Kuytekopstraat wordt niet enkel een woonadres, maar een bestemming voor diegenen die streven naar een perfecte balans tussen comfort, milieubewustheid en vooral duurzaamheid.

Sportpark De Meerminnen is klaar voor de volgende fase

Sportpark De Meerminnen is klaar voor de volgende fase

Sportpark De Meerminnen in Beveren heeft groen licht gekregen van de Gemeenteraad voor een nieuwe fase, met Studio Klein Brabant als architectenpartner. Dankzij subsidies van Sport Vlaanderen en een bouwvergunning staat Fase 1, inclusief een uitbreiding van het...

Nieuw sportcentrum voor Zemst: Den Turfput

Nieuw sportcentrum voor Zemst: Den Turfput

Recent dienden we de omgevingsaanvraag in voor de bouw van een moderne sporthal 'Den Turfput', achter De Melkerij en naast de voetbalaccommodatie. Dit ambitieuze project, geïnitieerd door de gemeente Zemst, omvat niet alleen de constructie van een ruime multi-sporthal...

Oplevering De Strandschelp in Koninklijk Werk IBIS

Oplevering De Strandschelp in Koninklijk Werk IBIS

“De kinderen moeten er gelukkig zijn en al het nodige wordt gedaan om hen te omringen met alle zorgen en toewijding die ze ook thuis zouden krijgen.” Prins Albert - Stichter Koninklijk Werk IBIS - 6 juli 1906 Dit was de opzet in 1906 voor het bouwen van Koninklijk...

Nieuwe beelden residentie ‘nuance’

Nieuwe beelden residentie ‘nuance’

Midden oktober werd deze meergezinswoning in het centrum van Sint-Amands opgeleverd, op een zonnige winterdag ging onze huisfotografe langs en maakte alvast enkele nieuwe beelden. Klik hier om alle foto's te bekijken.