Moderne Duurzaamheid in Branst.

In het rustige Branst, een deelgemeente van Bornem, wordt een opvallend woonproject gerealiseerd. Gelegen in de rustige en verkeersluwe Kuytekopstraat, wordt hier een nieuwe woonwijk ontwikkeld met 29 eengezinswoningen en 8 meergezinswoningen. Deze hedendaagse huizen voldoen aan de nieuwste EPB-normen en bieden state-of-the-art duurzaamheid dankzij innovatieve voorzieningen zoals warmtepompen en zonnepanelen

lees meer

Een Oase van Rust: De Kuytekopstraat is een doodlopende en verkeersluwe straat Het is een ideale omgeving voor wie verlangt naar een kwalitatieve woonervaring waar rust en veiligheid de bovenhand neemt.

Duurzaamheid als Hoogste Prioriteit : Duurzaamheid staat centraal in de ontwikkeling van de woningen in de verkaveling Kuytekopstraat.

Ze voldoen aan de meest recente EPB-normen, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. Een van de opmerkelijke kenmerken van deze woningen is het gebruik van warmtepompen en zonnepanelen. Warmtepompen zorgen voor efficiƫnte verwarming en koeling, terwijl zonnepanelen duurzame elektriciteit opwekken. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke energiebesparingen voor de bewoners, maar draagt ook bij aan de bredere inspanningen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Een Divers Aanbod

De verkaveling Kuytekopstraat biedt zowel eengezinswoningen als meergezinswoningen, waardoor er voor verschillende behoeften en gezinssamenstellingen een passende woning beschikbaar is.

Een Streefdoel voor de Toekomst : Het woonproject in de Kuytekopstraat combineert hedendaags comfort met milieubewuste verantwoordelijkheid en vormt een voorbeeld van duurzame ontwikkeling in de regio. De Kuytekopstraat wordt niet enkel een woonadres, maar een bestemming voor diegenen die streven naar een perfecte balans tussen comfort, milieubewustheid en vooral duurzaamheid.

Wij zoeken een Project Architect(e)

Wij zoeken een Project Architect(e)

Vacature Project architect(e) bij Studio Klein Brabant. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word onze nieuwe Project Architect(e)! Bij Studio Klein Brabant zijn we op zoek naar een ervaren Project Architect(e) die deel wil uitmaken van ons team. Als jij een teamspeler...

Groene Revolutie – deel 2: De Green Deal Duurzame zorg

Groene Revolutie – deel 2: De Green Deal Duurzame zorg

Ook voor de Zorg heeft Vlaanderen een gezamenlijk initiatief dat de krachten bundelt. De Green Deal Duurzame Zorg staat centraal in de transitie naar een meer duurzame zorgsector, waarbij de focus ligt op verschillende aspecten, waaronder duurzame bouwpraktijken. Als...

Groene Revolutie: De Green Deal Sportdomeinen

Groene Revolutie: De Green Deal Sportdomeinen

Studio Klein Brabant draagt graag bij aan een klimaatbestendige toekomst door voortdurend op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor duurzame sportdomeinen.
Samen streven we naar een groenere en gezondere omgeving voor alle gebruikers.

Het Klimaatdak: Bouwen voor een Duurzame Toekomst

Het Klimaatdak: Bouwen voor een Duurzame Toekomst

Op 23 februari 2024, tijdens de start van Batibouw 2024, wordt het Klimaatdak-protocol officieel voorgesteld. Een cruciale stap in duurzamer bouwen en wonen.

Bij Studio Klein Brabant streven we naar een toekomst met klimaatdaken.