Sportpark De Meerminnen in Beveren heeft groen licht gekregen van de Gemeenteraad voor een nieuwe fase, met Studio Klein Brabant als architectenpartner. Dankzij subsidies van Sport Vlaanderen en een bouwvergunning staat Fase 1, inclusief een uitbreiding van het sportcomplex, gepland om in het voorjaar te beginnen.

Sporthal De Meerminnen, een sportief renovatieplan

 

 

 

 

 

Sportieve Uitbreiding in Twee Grote Fasen

Het totale complex wordt in twee fasen gebouwd en zal in de toekomst ruimte bieden voor diverse sportfaciliteiten, waaronder een in-line hockey hal, trampoline hal, gevechtssporthal, dojo, danszalen en een groot atrium. 

Start Werken In Voorjaar

Na de goedkeuring, beginnen de werken naar verwachting in het voorjaar. Deze timing zorgt voor optimale omstandigheden voor een vlotte uitvoering van het project.

Sporthal De Meerminnen, een sportief renovatieplan

 

 

 

 

 

Toekomstvisie: Toegankelijkheid en Diversiteit

Sportpark De Meerminnen ambieert niet alleen modernisering maar ook een inclusieve ontmoetingsplek, toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en achtergronden.

Conclusie

Sportpark De Meerminnen staat aan de vooravond van een transformatie, met Studio Klein Brabant als architectenpartner. Het project belooft niet alleen sportfaciliteiten te verbeteren maar ook de lokale gemeenschap te versterken. Volg de updates voor meer informatie over deze veelbelovende ontwikkeling.

Deel dit artikel op deze sociale media