We zoeken een een Assistent Architect(e) / BIM Modeller om samen nieuwe scholen aan te pakken.Architectuur maken is meer dan ooit groepswerk met het nodige studiewerk.  Hiervoor zoeken we nog klasgenootjes.  

 

Een inspirerende Assistent Architect
Je bent in het bezit van een Bachelor Toegepaste architectuur of gelijkaardig door ervaring.  Bijkomende werkervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Zowel zelfstandig als team gebonden werk gaat je goed af.  Planmatig en ordelijk kunnen werken met oog voor detail, regels en afspraken nakomen, leergierig en oog voor detail, kenmerken je aanpak.  Je bent PC-vaardig, naast REVIT(ARCH) kan je ook vlot overweg met Adobe en Office toepassingen.  Je deelt onze interesse voor BIM-toepassingen, je krijgt de mogelijkheid om deze kennis verder uit te bouwen.

 

 

Functie & Taken
Binnen een kleinschalig team werk je aan grote projecten van ontwerp tot oplevering.  Je werkt schetsontwerpen uit naar digitale 3D ontwerpen, je maakt begrotingen, lastenboeken. Je participeert aan het overleg met de bouwheer en uitvoerders en volgt werven nauwgezet op. Wij geven je hierbij de nodige ondersteuning.

Aanbod
Je werkt voltijds op zelfstandige basis in een jong, dynamisch, behulpzaam team in een huiselijke sfeer.  Een uitdagende, afwisselende job door de grote diversiteit aan projecten.

Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek – info@studiokleinbrabant.be
Neem zeker ook een kijkje op onze website www.studiokleinbrabant.be

Studio Klein Brabant
Studio Klein Brabant is gevestigd in Bornem, centraal gelegen in de driehoek Antwerpen, Gent, Brussel.  Kenmerkend voor Studio Klein Brabant is enerzijds de kleinschalige en persoonlijke benadering en opvolging, anderzijds de zoektocht naar meerwaarde voor de opdracht en zijn opdrachtgever door middel van multidisciplinaire samenwerkingen in ontwerpteams.  Sinds enkele jaren zetten wij sterk in op BIM-toepassingen, verschillende uitvoeringen verlopen nu reeds op een BIM-platform voor gans het bouwteam.

Onze opdrachtenportefeuille situeert zich naast grotere residentiële meergezinswoningen voornamelijk in de publieke sector, zo ontwerpen we voor zorginstellingen, onderwijs, utiliteit en sportinfrastructuur. In 2022 werken we onder andere aan 3 sporthallen, verschillende middelgrote meergezinswoningen van 10 tot 30 eenheden, 2 woonzorgcentra en 2 scholen.

Deel dit artikel op deze sociale media