Tuinlounge

In de tuin van een bestaande woning is een strak volume opgetrokken welke een lounge en ontspanningsruimte omvat en tevens tuin-en fietsenbergingen.  Dit in stil contrast met de typische tuinhuisjes welke we in gans vlaanderen in de tuinen aantreffen.  Het bestaande nivoverschil wordt opgevangen in een verbreed terras dat overgaat in enkele luie treden naar de tuin toe.  Het gehele volume is opgetrokken in warmgrijze tinten die een mooie achtergrond geven voor de diverse groene aanplantingen in de tuin

Wonen in ‘Buckenholt’

Wonen in ‘Buckenholt’

Na de lockdown draait ons BIM-team stilaan terug op volle kracht.  Zo werken we deze maand de omgevingsaanvraag af voor het project 'Buckenholt', een nieuwbouw meergezinswoning met 31 woningen en 2 handelsruimten aan de rand van het centrum van Buggenhout.  Het...

Leven in de brouwerij!

Leven in de brouwerij!

Vandaag kregen we de goedkeuring van de Stad Dendermonde om onze voorstellen voor de reconversie van de Brouwerij D'Hollander te Baasrode verder uit te werken voor de omgevingsaanvraag. Eerder had onroerend erfgoed ook al gunstig advies gegeven. Binnenkort komt er dus...

Inspirerende collega’s gezocht

Inspirerende collega’s gezocht

Studio Klein BrabantStudio Klein Brabant is gevestigd in Bornem, centraal gelegen in de driehoek Antwerpen, Gent, Brussel.  Kenmerkend voor Studio Klein Brabant is enerzijds de kleinschalige en persoonlijke benadering en opvolging, anderzijds de zoektocht naar...

Inspirerend? Koninklijk werk ibis!

Inspirerend? Koninklijk werk ibis!

Neen, we worden nog net geen hofleverancier, maar dit is wel een volgend inspirerend project.  Fier dat we hier de uitbreiding voor de aspiranten-bootsmannen mogen tekenen.  Wat is IBIS? Dit vertellen ze zelf over hun werking: “Omgeven door water, op wandelafstand van...

Werken aan Sporthal Laarne nu echt van start!

Werken aan Sporthal Laarne nu echt van start!

Op woensdag 4 december 2019 werd de eerste steen gelegd in het kader van het project UITBREIDING SPORTHAL LAARNE. Een publiek/private realisatie in opdracht van het gemeentebestuur Laarne, i.s.m. de firma Pellikaan Holding N.V. en het architectenbureau Studio Klein...